Poziv za roditelje – Adolescent je pojeo moje dete

Vesti
POZIV
Dragi roditelji,
Bitno nam je vaše mišljenje i iskustvo!!! Adolescencija je naporan proces, a u doba pandemije on je još složeniji!
Vi najbolje poznajete izazove sa kojima se suočavate vi i vaša deca u adolescenciji. Zbog toga ćemo se zajedno baviti razvojnim izazovima mladih od 15 do 19 godina. Razgovaraćemo o tome kako prolazimo kroz taj period, koje promene primećujemo, koji izazovi postoje u doba pandemije i kako možemo kao roditelji doprineti u pronalaženju rešenja.
Ako ste se uželeli druženja i razmene iskustava sa drugim roditeljima, prijavite se na naše rodionice! Kroz 8 tematskih radionica u toku 4 meseca od maja do avgusta, zajedno ćemo raditi na prepoznavanju problema od važnosti za mlade, za koje želimo da tražimo rešenja. Pored toga, družićemo se sa mladima u prirodi ili na izabranoj lokaciji tokom 2 meseca kroz bar 2 susreta, kako bismo gradili prijateljski, podržavajući odnos.
Mi možemo da utičemo na pozitivne promene u razvoju naše dece.
Hajde da zajedno tražimo sistemska rešenja za mlade!
Pridružite nam se! VAŽNO JE!
Molimo sve roditelje koji su zainteresovani za učešće u aktivnostima da ostave svoje kontakte (mejl ili telefon), pa će biti kontaktirani radi dostavljanja detaljnih informacija o učešću na sledećem linku:
Više informacija na:
Mejl: radionica@urbanstream.co.rs
Ili kod predsednice/ka Saveta roditelja u svojoj školi.
Ovaj projekat realizuje

NAPOR – Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada

u partnerstvu sa Urban Stream-mom i dobio je podršku projekta Vlade Švajcarske „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.

Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT
Gradjanske Inicijative
Share this

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *