Refleksije nakon poseta

U okviru obuke za pospešivanje zapošljivosti učenici VII razreda osnovne škole “Desanka Maksimović” posetili su različite ustanove, između kojih predškolsku ustanovu “Bubamara”, Policijsku stanicu i Opštu bolnicu Požarevac.

Cilj poseta bio je upoznavanje sa zanimanjima koja se u okviru ustanova obavljaju, kao i obavezama i odgovornostima koje ona nose.

Nakon poseta učenici su vodili diskusije i zapažanja o tome šta su videli, naučili, šta im se dopalo kod upoznatih zanimanja. Uz razgovor igrale su se i društvene igre i radile kreativne aktivnosti.

Obuka nosi naziv “Prvi stepenik do zaposlenja“ i predstavlja program sticanja veština i znanja dece završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje. Obuku sprovodi Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream”.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi‪#‎NAPOR‬Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje”, koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.