Obilazak Opšte bolnice Požarevac

 U POSETI OPŠTOJ BOLNICI U POŽAREVCU

‪#‎ZnasMeZnasGde‬

U okviru Obuke “Prvi stepenik do zaposlenja”, učenici VII razreda osnovne škole “Desanka Maksimović” posetili su Opštu bolnicu Požarevac. Cilj posete bio je upoznavanje sa radom ustanove, zanimanjima koja se u njoj obavljaju, njihovim obavezama, odgovornostima i dužnostima.

Sa nama je razgovarala glevna sestra bolnice Biljana Kokić. Ona je uputila učenike u sva zanimanja i poslove koji se u ustanovi sprovode, kako bi bio moguć rad na pružanju pomoći pacijentima i obolelima. Učesnici su bili u mogućnosti da obiđu ustanovu, poste odeljenje hirurgije i Urgentni centar.  Voditeljka posete je Maja Marić iz udruženja za mlade‪#‎UrbanStream‬.

Obuka nosi naziv “Prvi stepenik do zaposlenja“ i predstavlja program sticanja veština i znanja dece završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje. Obuku sprovodi Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream”.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi‪#‎NAPOR‬-Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje”, koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.