Socijalno i ekonomsko osnaživanje mladih devojaka i žena u ruralnim sredinama

Projekat ima za cilj da pospeši zapošljivost mladih devojaka i žena u ruralnim sredinama, informisanost i kompetentnost u pronalaženju zaposlenja i obavljanju posla, ili pokretanja sopstvenog posla, osnaživanje za samostalno donošenje kvalitetnih odluka i aktivno učešće u društvu.

Mladim devojkama i ženam će biti predočene mogućnosti pokretanja sopstvenog posla u skladu sa obrazovanim profilom koji završavaju ili njihovim ličnim sklonostima i interesovanjima, proći će radionice karijernog savetovanja i vođenja čime će dobiti informacije o trenutnom poslovnom okruženju i klimi u lokalnoj zajednici i šire, kao i sticanja socijalnih i praktičnih veština, koje će im pomoći u bonjem snalaženju u društvu kao i lokalnoj sredini i poslovnom okruženju.

Ovom obukom se povećava mogućnosti ovih mladih žena da lakše pronađu posao, snađu se u poslovnoj sredini ili pokrenu sopstveni posao i zastupaju sebe i svoje stavove u svojoj lokalnoj sredini.

Projekat je sproveden u sklopu realizacije Lokalnog akcionog plana za mlade za Grad Požarevac u 2019. godini, uz podršku Grada Požarevca.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.