Programi

Iz Aktivnosti rada udruženja proizilaze Programi u kojima članovi radionice mogu da učestvuju. To su:

*Drugarenje -Time for fun!  je vreme predviđeno za druženje, nastalo iz potrebe da se učenicima pruži mesto za obavljanje vanškolskih aktivnosti, sa ciljem socijalizacije, komunikacije, međusobnog upoznavanja i zabavljanja u sigurnom okruženju, uz korišćenje tehnologija i opreme dosupne u Udruženju. U okviru njega sprovešće se završni Turnir Game onpriDruži se!” u igranju društvenih igara.

*Kreativni stav – je kreiran u svrhu sprovođenja kreativnog stvaralaštva dece i mladih, sa ciljem razvijanja veština, sklonosti i talenata bilo koje vrste. U okviru ove radionice deca će moći da stvaraju i kreiraju dela po svom izboru. Krajnji rezultat radionice biće prikazan na završnoj Izložbi “Ja – delo, na kojoj će članovi Seshat radionice predstaviti svoje radove.

*Učenjak – sprovodi neformalno obrazovanje, kao i grupno učenje, pripreme i pomoć u učenju. Završni deo programa je Kviz znanja “Znam, dakle, cool sam!, gde će se članovi Radionice na zabavan način takmičiti u grupama.

* Info-Edukacija – je program u kome se sprovodi edukacija (putem savetovanja, predavanja) i informisanje (kroz tribine, tematska okupljanja) dece i mladih o temama značajnim za njihov razvoj i napredak. Završnicu ovog projekta čini Retoričko nadmetanjeInformacija je temelj!” u grupama o izabranoj temi.

* Sportuj – je Sportska sekcija namenjena sprovođenju fizičke aktivnosti na otvorenom ili u fizičkoj sali, vikendom, radi poboljšanja zdravlja i spremnosti dece i mladih. U okviru sekcije vršiće se i edukacija o zdravoj ishrani, negi tela, kulturi zdravlja i ispravnim navikama i stilovima životaZavršni program sportske sekcije je takmičenje Zdrave navike – zdrav život , u okviru koga će se obaviti različita nadmetanja, kao I mini turnir u pikadu, malom fudbalu, street basketu, odbojci ili stonom tenisu.

* Inkluzija&Aktivizam – gde će se sprovoditi volonterske akcije radi uključivanja mladih u društvene aktivnosti zajednice i sticanja praktičnih znanja i veština.

* Link – u kome će se vršiti povezivanje sa ostalim udruženjima i organizacijama, radi međusobne saradnje i druženja.

* Mobilnost – gde će se sprovoditi posete drugim gradovima i dešavanjima, društvenim događajima i manifestacijama u dogovoru sa roditeljima.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.