Obuka “YOUth, Speak UP!” 2.18

U periodu od 17.10. do 21.10.2018. godine realizovana je obuka o prevenciji vršnjačkog nasilja i diskriminacije “YOUth, Speak UP! – isКAŽI svoj STAV!”, u okviru projekta prevencije diskriminacije i vršnjačkog nasilja kroz edukaciju učenika, roditelja i nastavnog osoblja ,,IMAM SAMO JEDNU КOŽU 2.18”, koji sprovodi Urban Stream, u partnerstvu sa svim srednjim školama iz Požarevca i Кostolca, a uz podršku Grada Požarevca.

Obuka je sprovedena u 10 dvočasovnih (po sat ipo) sesija. Radionice su sprovođene u Centru za kulturu Požarevac, u konferencijskoj sali.
Na obuci je učestvovalo ukupno 27 učenika iz 5 srednjih škola, Ekonomsko.trgovineske, Politehničke, Medicinske škole, Poljoprivredne škole sa domom učenika “Sonja Marinković” iz Požarevca, kao i Tehničke škole sa domom učenika “Nikola Tesla” iz Кostolca.
Učenici su prešli teme kao što su vršnjačko nasilje, nivoi, prepoznavanje i reagovanje; asertivna komunikacija; stilovi reagovanja i rešavanja konflikata; pojam i prepoznavanje diskriminacije; i način sprovođenja vršnjačke edukacije.
Učenici koji su uspešno završili obuku u narednom periodu učestvovaće u organizovanju i realizaciji aktivnosti kao što su tribine u srednjim školama i radionice vršnjačke edukacije.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.