Održan poslednji modul u okviru Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16.

Od 08.07. do 11.07.  u Kragujevcu je održan poslednji – 5. modul obuke za omladinske lidere i omladinske liderke, na kome je učestvovala i Maja Marić, ispred Udruženja građana “Šansa” iz Požarevca.

Tema poslednjeg modula je bila informisanje mladih, a sproveli su ga treneri iz Somborskog edukativnog centra Jovana Rastović i Aleksandar Trudić. I 5. modul je uključio pripremnu fazu sprovedenu putem online platforme za učenje, kao i offline susret sa trenerima i direktan rad tokom 3 dana. Nakon održanog modula, učesnici imaju zadatak da sprovedu kratko anketno istraživanje potreba mladih za informisanjem.

Obuka za omladinske lidere/ke je počela u decembru prošle godine, a završiće se sredinom leta 2016., nakon sprovedenih ukupno 5 modula, kao i praktičnog rada sa mladima u zajednici, na temu pospešivanja zapošljivosti mladih. Na kraju čitavog procesa, učesnici/ce koji uspešno završe obuku dobiće sertifikat Omladinskog lidera/ke koju izdaje NAPOR, a prepoznaje Ministarstvo omladine i sporta, kao i 68 organizacija mladih i za mlade u Srbiji – članica NAPOR.

Obuku za omladinske lidere/ke sprovodi NAPOR, uz podršku svojih organizacija članica, kroz projekat “Bez muke nema nauke, bez NAPOR-nih koraka kvalitetu pomaka! – dopunjeno izdanje” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.