W2W – way to work – Korak do zaposlenja

Ciljna grupa ovog projekta su mladi od 17 do 19 godina, koji su učenici završnih godina trogodišnjih smerova srednjih škola.


Projekat ima za cilj da pospeši zapošljivost mladih, informisanost i kompetentnost u pronalaženju zaposlenja i obavljanju posla, ili pokretanja sopstvenog posla mladih koji su završnih godina trogodišnjih smerova, koji nisu imali prilike da se susretnu sa preduzetništvom do sada i kojima je smanjena mogućnost za dalje školovanje zbog trogodišnjeg školovanja.


Mladima će biti predočene mogućnosti pokretanja sopstvenog posla u skladu sa obrazovanim profilom koji završavaju ili njihovim ličnim sklonostima i interesovanjima, proći će radionice karijernog savetovanja i vođenja čime će dobiti informacije o trenutnom poslovnom okruženju i klimi u lokalnoj zajednici i šire, kao i sticanja socijalnih i praktičnih veština, korisnih u poslovnim okruženjima modernog doba.


Projekat obuhvata tri segmenta, obuku iz preduzetništva, karijerno savetovanje i vođenje, kao i stianje socijalnih veština primenjivih u poslovnom okruženju.


Projekat se sprovodi u sklopu konkursa za realizaciju Lokalnog akcionog plana za mlade za 2018. godinu, uz podršku Grada Požarevca.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.