Upoznavanje Medicinske škole u Požarevcu

UPOZNAVANJE MEDICINSKE ŠKOLE U POŽAREVCU

U okviru Obuke “Prvi stepenik do zaposlenja”, učenici VII razreda osnovne škole “Desanka Maksimović” obišli su Medicinsku školu u Požarevcu. Cilj posete bio je upoznavanje smerovima koji postoje u ovoj školi, kabinetima, prostorijama, samom školom, kao i nastavnim predmetima, obavezama i svime onim što ih čeka, ukoliko se odluče za ovu školu.

Sa nama je razgovarala pedagog školeJelena Đurović , koja nam je predstavila školu i rad u njoj. Voditeljka posete je Maja Marić iz udruženja za mlade ‪#‎UrbanStream‬.

Obuka nosi naziv “Prvi stepenik do zaposlenja“ i predstavlja program sticanja veština i znanja dece završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje. Obuku sprovodi Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream”.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi‪#‎NAPOR‬–Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje”, koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

‪#‎ZnasMeZnasGde‬

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.