FASHION BLOGERKE DANAŠNJICE

Modni blogeri danas predstavljaju moćnu silu u svetu mode, koja lansira najnovije trendove, predvodi veliki broj kampanja i u saradnji je sa velikim brojem modnih kuća. Na osnovu analiza nekih agencija koje obuhvataju Google parametre, profile na društvenim mrežama i angažmane, lista najuticajnijih izgleda ovako:

Chiara FerragniThe Blonde Salad, 27-godišnja Italijanka koja uspešno promoviše street style. Ona je svojim radom dospela na Forbes listu top 30 najuticajnijih i najbogatijih ljudi ispod tridesete u sferi umetnosti i stila.

Aimee SongSong of Style, po zanimanju dizajner enterijera, 28-godišnja blogerka koja živi u Los Anđelesu i ima istančan osećaj za detalj. Njen Instagram profil ima 1,9 miliona pratilaca.
20120319201842239 (1)
Wendy Nguyen (31), Wendy’s Lookbook, još jedna L.A. blogerka koja je najpoznatija po svom YouTube kanalu, koji ima 600 hiljada pretplatnika.

Kristina BazanKayture, švajcarska manekenka (21) ima impresivan broj fanova na Fejsu, preko 1,1 milion lajkova. Ona je miljenica high-end brendova. Sarađivala je sa Vuittonom, Hugo Bossom i Piagetom.

Julie SarinanaSincerely Jules, 29-godišnja L.A. dama pokrenula je svoj blog pre 6 godina i kupila sve fanove ležernim, edgy stilom koji se lako primenjuje na sopstvenoj garderobi. (više na elle.rs)

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.