Kreativni Grad atelje 2017.

Projekat ima za cilj animiranje dece i mladih u toku letnjih meseci na kreativno izražavanje i stvaralaštvo, kao i kvalitetno provođenje slobodnog vremena u gradu.

Realizovaće se radionice likovne i primenjene umetnosti, četvrtkom i petkom, u ulici Tabačka čaršija kada je ona zatvorena za saobraćaj, u toku jula i avgusta od 19h do 21h.
Radionice će voditi saradnci udruženja, uz pomoć 30 volontera.

Cilj je aktivirati i okupiti decu i mlade koji provode popodnevne sate u gradu i ponuditi im kvalitetne sadržaje, kulturne, kreativne i zabavne.

 

Obzirom da je šetalište u periodu od 19-21 časa puno mladih roditelja, želimo da im pomognemo time što će deca moći besplatno dva puta nedeljno da učstvuju u kreativnim avanturama koje ćemo osmisliti i realizovati. Sadržaj će biti zanimljiv, kreativan i pre svega zabavan.
Radionice će biti tematski određene i u skladu sa tim podržane od strane partnera, gostiju i volontera.

Cilj nam je da leto u gradu učinimo što interesantnijim i ispunjenijim sadržajima koji će doprineti kvalitetnijem i zabavnijem provođenju slobodnog vremena dece i roditelja.

Kulturno leto u gradu treba podsticaj i ovo je naš vid doprinosa.

Program se sprovodi uz podršku Grada Požarevca u okviru finansiranja i sufinansiranja programa i projekata u kulturi za 2017. godinu.

 

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.