Poziv na događaj

Vesti

Drage kolege i koleginice, saradnici, partneri i mladi,

U sklopu projekta „Autentični glas mladih“ Urban Stream je realizovao brojne aktivnosti koje za cilj imaju poboljšanje učešća mladih u kreiranju i sprovođenju omladinske politike, rešavanju pitanja od značaja za njih, kao i saradnju udruženja mladih i za mlade i donosioca odluka, ustanova i medija na zajadničkom radu u kreiranju i sprovođenju omladinske politike radi poboljšanja položaja mladih u lokalnoj zajednici.

U realizaciji aktivnosti učestvovali su volonteri i volonterke Urban Stream-a, mladi iz srednjih škola i učeničkih parlamenata, kao i saradnici iz udruženja mladih i za mlade, predstavnici Saveta za mlade, Gradske uprave i medija.

Ovaj projekat je rezultirao povećanjem učešća mladih u aktivnostima koje su od značaja za njihov razloj, kao i povećanim intereosvanjem mladih za uključivanje u procese donošenja odluka kroz kreiranje predloga za unapređenje rada Saveta za mlade Grada Požarevca.

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da 02.03.2022. godine od 17 sati dođete u Narodnu biblioteku „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu, gde ćemo vam predstaviti najznačajnije aktivnosti i rezultate projekta, kao i izraziti zahvalnost svima vama na saradnji i doprinosu u ostvarivanju ciljeva.

Projekat se realizuje u okviru programa podrške javnom zagovaranju „#IstraziOsnazi“ koji finansira British Embassy Belgrade, a sprovodi @tragfondacija .

Share this

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *