Sednica Godišnje skupštine udruženja

Vesti

30.01.2018. godine sa početkom u 18.30 časova održana je sednica #GodišnjeSkupštine udruženja Urban Stream u Požarevcu, u MZ “Braća Vujović”.

Godišnjoj skupštini je prisustvovalo 44 osoba, a od toga 26 su članovi organizacije za mlade “Urban Stream”. Za zapisničarku je izabrana Jelena Milic, dok je predsedavajuća bila Iva Nikolić.
Na Skupštini su dodeljene zahvalnice i sertifikati učesnicima projekta “Imam samo jednu kožu 17”., koje je dodelila Valentina Vitorović. Zahvaljujemo se ovom prilikom saradnicima Miroslav Milutinovic i Slobodan Jotić Srpski Jezikna doprinosu u realizaciji projekta “Imam samo jednu kožu 2017”, kao i svim mladima koju su učestvovali u istoimenoj predstavi.
Na Skupštini su predstavljeni svim zainteresovanim mladima pravilnici o radu udruženja – Jovana Pudarević, upravljanju ljudskim resursima – Milica Miljković, o komunikaciji – Valentina Vitorović, linijska odgovornost – Milena Marjanovic, Pravilnik o volonterskom menadžmentu – Marko Ljubisavljevic, koji je ovom prilikom usvojen, izmene i usvajanje Kodeksa ponašanja članova udruženja – Marija IlićJelena Petrović i Teodora Ilic, izmene Sekretarijata udruženja i koncepta radnih timova – Milica Miljković.
Takođe su predstavljeni i usvojeni Finansijski i Programski izveštaj za 2017. godinu – Manuela Stanković, kao i Plan i program za 2018. godinu – Andrijana Stanojević. Organ udruženja Savet je preimenovan u Tim za spoljne politike. Članica Anđela Ivanović predstavila je svoju kandidaturu za koordinatora tima i najavila konkurs za članove. Koordinatorka Nevena Petrović predstavila je rad timova i sprovedene projekte u 2017. godini. Tekuće aktivnosti su predstavile članice Јана Новаковић, Nevena Stojanović i Milica Jankovicć. Kampanju #MladiNasInspirisu je predstavila Iva Nikolić. Predstojeće obuke predstavila je Mara Maja Maric Jovanovic, koordinatorka programa udruženja.
Predsedavajuća sednicom, Iva Nikolić, zahvalila se svim prisutnima na aktivnom učešću u realizaciji ove skupštine.

Share this

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *