Kroz igre do omladinskog rada

ODRŽAN SASTANAK NA PRIPREMI DALJIH AKTIVNOSTI
‪#‎ZnasMeZnasGde‬

U okviru Obuke “Prvi stepenik do zaposlenja”, u udruženju “Urban Stream” održan je sastanak povodom planiranja i pripreme daljih aktivnosti. Učesnici VII razreda osnovne škole “Desanka Maksimović” planirali su posete ustanovama koje će se održati u toku sledeće nedelje, kao i dalje radionice i akcije.

U okviru učenja iz prakse predviđene su posete predškolskoj ustanovi “Buba Mara” iz Požarevca, Opštoj bolnici Požarevac i Policijskoj stanici u Požarevcu.

Na ovom sastanku učesnici su pored dogovaranja i planiranja učestvovali u igranju društvenih igara, koje se u omladinskom radu koriste kao spona između mladih i edukacionih ciljeva rada, kroz korišćenje aktivnosti u slobodnom vremenu .

Voditeljka sastanka je bila Maja Marić iz udruženja za mlade‪ #‎UrbanStream‬.

Obuka u kojoj mladi učestvuju nosi naziv “Prvi stepenik do zaposlenja“ i predstavlja program sticanja veština i znanja dece završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje. Obuku sprovodi Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream“.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi ‪#‎NAPOR‬Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje“, koji podržavaMinistarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.