Akcijašenje

ODRŽANA ULIČNA AKCIJA U GRADSKOM PARKU

Akcijašenje je ulična akcija koju su sproveli učenici VII razreda na promociji neformalnog obrazovanja, radionica, obuka i akcija,  zatim razvoju kreativnih veština dece i mladih, pravilnom razvoju i ponašanju, obuke za lakši odabir srednje škole, aktivizma, volonterizma i socijalizacije.

U toku akcije učesnici su vežbali javno nastupanje, prezentacione veštine, promociju programa udruženja i obuke, marketinške veštine. U sklopu pripreme za javnu akciju upoznali su se sa Zakonom o javnom okupljanju i  Zakonom o javnom redu i miru, kao i sa procedurom prijavljivanja, sprovođenja ulične akcije i merama bezbednosti tokom akcije.

Akcija je deo obuke “Prvi stepenik do zaposlenja“, koja predstavlja program sticanja veština i znanja učenika završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje. Sprovodi je Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream“.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi#NAPORNacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje“, a podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.