TEEN SOBE

Soba za tinejdžere mesto je za učenje, druženje i odmor, pa je vrlo 1. prvavažno stvoriti multifunkcionalan prostor koji će ispunjavati sve njihove potrebe i zadovoljiti osoben mladalački stil.Dakle, radni kutak, krevet i prostor za opuštanje ključni su i neizostavni elementi tinejdžerske sobe. Tinejdžeri vole osećaj prostranosti, pa stoga ne treba preterivati s nameštajem.

Svaku sobu ćine 126807osnovni elementi, kao što je nameštaj, krevet, ormar, zatim radni deo, sto, stolica, police. njih treba birati u osnovnim bojama drveta. Tinejdžerima je potreban prostor za sopstvene sklonosti, kao što je sto za kompjuter, prostor za harmoniku, klarinet, gitaru, violin, ili za štafelaj, pribor za crtanje, slikanje, bilo šta što zahteva njihovu kreativnost ili rad. Ili vreme. Detalji su oni koji uokviruju stil ili izgled sobe, u vidu cfee9f5c9efd7ce2113f1362027d741fjastučića, zavesa, tepiha, prekrivača, lampi, slika, postera, šalova omiljenog kluba, diploma i svega čega možete da se setite. Izbor materijala, dezena i boja treba prepustit tinejdžerima, jer to oslikava njihov prostor.

U velikim sobama možete slobodno koristiti tamne boje, dok su za male sobe ipak prikladnije svetle boje. Comp-193Kako biste upotpunili stil sobe, kombinirajte boju zidova s bojama nameštaja i dekoracija. Tinejdžeri se uglavnom dele na one koji vole žive i jarke boje i one koji se u izboru boja vode minimalizmom. Boje soba za dečke su zelena, mornarsko plava, nebesko plava, siva, smeđa i crvena, a za devojke su to zelena, roza, purpurna, tirkizna, narandžasta i bela.

Kreveti na sprat mogu biti korisno rešenje za dragons-nowosc-2012blizance ili dečiju sobu malog prostora. takođe su korisne fioke za otklanjanje posteljine ispod kreveta. Za sedenje možete odabrati taburee, stolice sa naslonima, vreće ili bilo šta što odgovara tinejdžerima.

Radni kutak je veoma važan jer tinejdžeri dostaljubicasta-soba (1) vremena provode u njemu. Na radnom stolu se najčešće nalazi računar ili laptop, pa je potrebna da ima dovoljno mesta i za pisanje i učenje. Pregrae i fioke za odlaganje pribora i knjiga su neophodne. Zidne police su zanimljiv dekorativni element.

Ormari u teen sobama bi trebalo da budu dovoljno veliki da se u njih smeste garderoba, torbe, oprema za sport, osnovne stvari, ali ne preveliki da zauzmu previše prstora.

Tinejdžerske-sobeZa postizanje atmosfere preporučujemo lampe i razna osvetljenja, dekorativne svetleće elemente i slične predmete koje čak i sami tinejdžeri mogu da naprave. Zavese i tepisi veoma efektno daju boju čitavoj sobi, čak iako su zidovi ofarbani u neku pastelnu ili neutralnu boju.

Još inspiracija za teen sobe na enterijer.rsmojenterijer.rs ili uredjenjedoma.com.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.