Kreativnost

-Kreativnost je prilicno slozena rec. Onako, ocima nevidljiva, ali u ocima i dusi tvorca, to je njegovo blago koje mu se tesko moze oduzeti. 
Nisam sigurna da svi rastemo sa željom za kreativnošću na isti način, ali je to i dokaz više da za svakoga sa snom postoji mesto na svetu. U stvaranju, voljenju, pa čak i življenju. Šta god uradimo drugačije, bićemo osuđeni i to je prirodno, kao i saznanje da nam ista dela niko ne može oduzeti. 
Bivaćemo naviknuti na rutinu, nekada i povređivani od strane pogrešnih ljudi, a na kraju možda i oslepljeni monotonijom koje je svet pun. Samo ona čar, naše klupko šarenila biće nam beg. Nekad od realnosti, nekad od samih ljudi. Stvaraćemo i na taj način ćemo opstati kao jedinka, a ne kao deo mase koja je sve veća, sve više bezlična. 
Zato, budimo kreativni. Ne onako kako većina pretpostavlja, već kako mi zelimo. To će biti jedan poseban deo nas, obećavam. :)-
text by @selestyy 
paint by @kaca__kk .
.
.
.
#KLG18 #pridruziseiti #KreativnoLetoUGradu #volonterizam #kreativnost
Kreativnost je prilicno slozena rec. Onako, ocima nevidljiva, ali u ocima i dusi tvorca, to je njegovo blago koje mu se tesko moze oduzeti.
Nisam sigurna da svi rastemo sa željom za kreativnošću na isti način, ali je to i dokaz više da za svakoga sa snom postoji mesto na svetu. U stvaranju, voljenju, pa čak i življenju. Šta god uradimo drugačije, bićemo osuđeni i to je prirodno, kao i saznanje da nam ista dela niko ne može oduzeti. Bivaćemo naviknuti na rutinu, nekada i povređivani od strane pogrešnih ljudi, a na kraju možda i oslepljeni monotonijom koje je svet pun. Samo ona čar, naše klupko šarenila biće nam beg. Nekad od realnosti, nekad od samih ljudi. Stvaraćemo i na taj način ćemo opstati kao jedinka, a ne kao deo mase koja je sve veća, sve više bezlična. Zato, budimo kreativni. Ne onako kako većina pretpostavlja, već kako mi zelimo. To će biti jedan poseban deo nas, obećavam. :)- text by @selestyy paint by @kaca__kk

Kreativno-zabavna radionica za mlade