Moj stil komuniciranja

ODRŽANA RADIONICA O STILOVIMA KOMUNICIRANJA I REAGOVANJIMA U KONFLIKTNIM SITUACIJAMA

U osnovnoj školi “Desanka Maksimović” iz Požarevca održana je radionica o stilovima komuniciranja i načinima kako reagujemo u konfliktnoj situaciji. Prisustvovalo je 12 učenika VII razreda osnovne škole. Radionicu je vodila Maja Marić.

Na radionici su rađene vežbe upoznavanja intervju metodom. Zatim test-moj stil komuniciranja. I na kraju vežba uloga, koja je imala za cilj da podstakne učesnike na razmišljanje o načinima reagovanja u konfliktnim situacijama i metodama rešavanja konflikta. Prilikom izvođenja ežbe korišćene su realne situacije koje su prilagođene uzrastu VII razreda osnovne škole.

Radionica je deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi NAPOR-Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada, a podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Obuka nosi naziv “Prvi stepenik do zaposlenja“, i predstavlja program sticanja veština i znanja dece završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje.

#ZnasMeZnasGde

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.