Čokoladno druženje

Nakon dva meseca sprovođenja različitih radionica, akcija, sastanaka, druženja i ostalih aktivnosti omladinskog rada, obuka “Prvi stepenik do zaposlenja“, u kojoj su učestvovali učenici VII razreda osnovne škole “Desanka Maksimović” iz Požarevca je uspešno završena.

U okviru obuke učesnici su imali prilike da pređu određene teme i oblasti:

Sve aktivnosti imale su za cilj da učenicima završnih razreda osnovne škole pomognu da lakše odaberu srednjoškolsko usmerenje, što će kasnije dovesti do odabira zaposlenja u domenu svog usmerenja.  Aktivnosti su bile usmerene na sticanje kako ličnih i socijalnih, tako i praktičnih veština, upoznavanje i informisanje mladih.

Voditeljka ovog druženja bila je Maja Marić iz udruženja za mlade ‪#‎UrbanStream‬.

Obuku sprovodi Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream”.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi‪ #‎NAPOR‬Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje”, koji podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

‪#‎ZnasMeZnasGde‬

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.