Veče društvenih igara

ODRŽANO VEČE DRUŠTVENIH IGARA

U “Urban Stream“-u održano je Veče društvenih igara, u toku koga su učesnici igrali različite društvene, zabavne, edukativne i timske igre, kao što su Zanimljive geografije, Prelaženje reke, igre kartama i druge. Kroz društvene igre podstiče se razvoj tolerantncije,  komunikacija, druženja, interakcija, nediskriminacija. Uvežbava se pravilno ponašanje i govor prema vršnjacima, kao i primena usvojenih veština.

Aktivnost takođe ima za cilj procenu stepena ravoja grupe, njihovog napretka kao pojedinca i dela celine, zbližavanje grupe, kao i individualni razvoj.

Ova aktivnost je deo obuke “Prvi stepenik do zaposlenja“, koja predstavlja program sticanja veština i znanja učenika završnih razreda osnovne škole radi pospešivanja njihovih potencijala, kako bi lakše odabrali srednjoškolsko usmerenje. Sprovodi je Udruženje građana “Šansa” u partnerstvu sa osnovnom školom “Desanka Maksimović” i udruženjem za mlade “Urban Stream“.

Aktivnosti su deo Obuke za omladinske lidere/ke 2015/16, koju sprovodi ‪#‎NAPOR‬Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada u okviru projekta “Bez muke nema nauke, bez NAPORnih koraka kvalitetu pomaka – dopunjeno izdanje“, a podržava Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.