Pozdravi SVET!

“Greet the World!”

           U cilju upoznavanje dece i mladih sa vrednostima, obeležjima i kulturama naroda i zemalja Evrope i sveta, Urban Stream organizuje tematska druženja, gde će deca i mladi biti u mogućnosti da uz kreativne i zanimljive sadržaje uče i iznose svoja mišljenja, ujedno se družeći sa članovima ostalih sekcija koje se sprovode u Urban Streamu, uz organizovanje čajanki, maskenbala, degustacija, takmičenja u društvenim igrama, predstava, mjuzikla, skečeva i drugih događaja.

         Zadatak ovog programa je proširivanja vidika dece i mladih, susretanje sa različitim mogućnostima, usvajanje principa uvažavanja različitosti, tolerancije, poštovanja ljudskih prava svih, odgovornosti i učešća mladih u javnom životu. Vršiće se i predstavljanje mogućnosti mobilnosti dece i mladih kroz programe i projekte koje realizuju druge organizacije u zemlji i inostranstvu. Postoji mnogo kvalitetnih programa koji podržavaju sprovođenje obuka, prakse, treninga u drugim gradovima i zemljama. Želimo da predočimo deci i mladima mogućnosti i izazove koji postoje za njih.

         Takođe vizija ovog programa je multikulturalno opismenjavanje dece i mladih, u cilju nadogradnje njihovog zanja koje dobijaju formalnim obrazovanjem, proširivanje dijapazona metoda i tehnika učenja modernim nastupima i prezentacijama, komunikacija između dece i mladih koji učestvuju u programu.

         Pozdravite Svet sa nama.

        priDružite nam se!

Make Appointment

Estimate Your Project With Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

Copyright © 2022 Gutenverse. All rights reserved.